Cover Image for representative-cover-image
Za predstavnike ustanova
Poliklinika Health Medic pacijentima nudi čitav niz usluga iz različitih oblasti medicine: ginekologija i akušerstvo, pedijatrija, interna medicina, radiologija. Poliklinika obuhvata 20 departmana i okuplja tim od preko 80 eminentnih stručnjaka. Osoblje čine lideri iz oblasti svojih specijalizacija, koji posvećeno prate najsavremenije trendove i konstantno usavršavaju svoje znanje i veštine.
Odgovaranje na negativna iskustva pacijenata zahteva taktičan i empatičan pristup. Najbitniji korak je da brzo reagujete.
MegaClinic je privatni zdravstveni centar koji čine poliklinika i laboratorija. Osnovan je s ciljem pružanja zdravstvenih usluga na efikasan i profesionalan način. Kontinuiranim usavršavanjem i ulaganjem u zaposlene i saradnike, centar konstantno radi na podizanju kvaliteta usluga na viši nivo, a rezultat zalaganja se ogleda u poverenju pacijenata koje traje preko dve decenije.
Vesti
hipokratija-na-founder-hotseat-zahvalni-na-podrsci-ponosni-na-uspeh

Hipokratija na Founder Hotseat - zahvalni na podršci, ponosni na uspeh!

Founder Institute Serbia, u saradnji s Fond za inovacionu delatnost, organizovao je Founder Hotseat. Ponosni smo što nas je organizator pozvao da na ovom događaju prezentujemo naš projekat - Hipokratija platfromu i to pred lokalnim investitorima i startup ekspertima.
spinalis-i-hipokratija-stabilan-korak-ka-zajednickom-cilju

Spinalis i Hipokratija - stabilan korak ka zajedničkom cilju!

Hipokratija je uvek u potrazi za partnerima koji dele naše ciljeve - zdravstvo u službi pacijenta, uz vrhunsku uslugu i stručan pristup. Zdravstveni problemi bi trebalo da budu najveći problemi s kojima se pacijent trenutno suočava. Dodatna briga o tome da li će uspeti da zakažu pregled i koliko će im se lekar posvetiti, ne bi smela da ih opterećuje
superklaster-laboratorija-zdravstvenih-tehnologija-hipokratija-medu-top-5-startapa

Superklaster Laboratorija zdravstvenih tehnologija - Hipokratija među top 5 startapa!

Proteklih par meseci smo bili posebno vredni. Ponosni smo što je upravo naš projekat privukao pažnju organizacija okupljenih u konzorcijum Laboratorija zdravstvenih tehnologija, koji se sprovodi u okviru projekta Srbija Inovira, a koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
globos-i-hipokratija-briga-o-zdravlju-nas-spaja

Globos i Hipokratija - briga o zdravlju nas spaja!

Ponosni smo na partnerstvo koje smo sklopili sa Globos osiguranjem i izuzetno se radujemo daljoj saradnji. Kada nas iste vrednosti motivišu i isti ciljevi spajaju, granice ne postoje. Zajedno nastavljamo borbu za što kvalitetniji i pristupačniji zdravstveni sistem u našoj zemlji.
Zanimljivosti
koliko-je-vazan-redovan-sistematski-pregled

Koliko je važan redovan sistematski pregled?

Sistematski pregled predstavlja skup preventivnih analiza i dijagnostičkih metoda. Redovni sistematski pregledi nisu luksuz, nego naša dužnost i odgovornost prema nama samima.
gde-se-nalaze-medicinske-pustinje-u-srbiji

Gde se nalaze medicinske pustinje u Srbiji?

Medicinske pustinje predstavljaju područja u kojima stanovnici nemaju odgovarajući pristup medicinskim uslugama. U Srbiji je identifikovano čak 5 medicinskih pustinja u 25 regiona.
sajberhondrija-opasnost-samodijagnostike-u-digitalnom-dobu

Sajberhondrija - opasnost samodijagnostike u digitalnom dobu

Termin sajberhondrija zapravo predstavlja kovanicu sačinjenu od dve reči: sajber (virtuelni svet, onlajn prostor) i hondrija (povezuje se sa hipohondrijom i označava strah od novih i/ili neobjašnjivih simptoma i tegoba). Iako je ovaj termin popularan, znakovi sajberhondrije se i dalje često previđaju i zanemaruju, te se rizik od daljeg propadanja mentalnog zdravlja na ovaj način povećava.
da-li-je-moguce-pobediti-strah-od-zubara

Da li je moguće pobediti strah od zubara?

Strah od bola je normalna ljudska reakcija. Odontofobija može biti toliko izražena da osoba izbegava odlazak stomatologu čak i kada trpi nesnosne bolove.
Bolesti
hronicni-bronhitis-kako-nastaje-i-kako-se-leci

Hronični bronhitis - kako nastaje i kako se leči

Hronični bronhitis je jedno od čestih stanja koje zahvata disajne puteve. Kroz ovaj tekst istražićemo uzroke, simptome i posledice hroničnog bronhitisa, kao i važnost pravilnog lečenja radi očuvanja respiratornog zdravlja.
akutni-bronhitis-simptomi-i-lecenje

Akutni bronhitis - simptomi i lečenje

Kada su u pitanju disajni problemi, često se suočavamo sa različitim oblicima respiratornih infekcija. Jedan od čestih problema je akutni bronhitis. Za vas istražujemo šta je akutni bronhitis, njegove uzroke, simptome i kako se nositi sa njim.
bronhitis-kako-prepoznati-leciti-i-spreciti-komplikacije

Bronhitis: kako prepoznati, lečiti i sprečiti komplikacije

Bronhitis je virusno ili bakterijsko zapaljenje sluzokože donjih respiratornih puteva, to jest bronhija i bronhiola. Osnovni simptom kod ove bolesti je kašalj, sa ili bez izbacivanja sekreta.
ovcije-boginje-varicele-simptomi-prevencija-lecenje

Ovčije boginje (varičele): simptomi, prevencija, lečenje

Ovčije boginje ili varičele su virusna infekcija koja se često javlja u detinjstvu, ali može pogoditi i odrasle. U nastavku ćemo istražiti šta su varičele, kako prepoznati simptome, kako se prenose, trajanje bolesti, komplikacije, lečenje, vakcinaciju i druge važne aspekte ove infekcije.
Zdrav život
kokice-zdrav-izbor-ili-horor-prica

Kokice - zdrav izbor ili horor priča?

Kokice same po sebi mogu biti relativno zdrav izbor, ali to zavisi i od načina na koji se pripremaju i o eventualnim dodacima. Prilikom pripreme kokica potrebno je uzeti u obzir nekoliko faktora.
problem-suvih-ociju-znanje-je-moc

Problem suvih očiju - znanje je moć

Razumevanje problema suvih očiju je ključno kako biste preduzeli odgovarajuće korake ka rešenju ovog problema.
kako-izabrati-najbolje-kapi-za-suve-oci

Kako izabrati najbolje kapi za suve oči?

Izbor kapi za suve oči može zavisiti od različitih faktora, uključujući uzrok suvoće, ozbiljnost simptoma i individualne potrebe.
cetiri-hormona-koji-podsticu-osecaj-srece

Četiri hormona koji podstiču osećaj sreće

Postoji nekoliko ključnih hormona koji su povezani sa osećajem sreće i blagostanja.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right