Poliklinika Novakov i sar i Hipokratija - partneri za bolje zdravstvo

29. septembar 2022.

4 MIN


Cover Image for Poliklinika Novakov i sar i Hipokratija - partneri za bolje zdravstvo

Jedna od najvećih vrednosti koje smo prepoznali gradeći Hipokratiju, bila je prisutnost predstavnika zdravstvenih ustanova na našoj platformi. Bilo nam je jasno da povezivanjem zdravstvenog radnika sa pacijentima, korisnicima Hipokratije, stvaramo važnost u sticanju poverenja i informisanja o zdravstvenim potrebama.

Tokom dva meseca, koliko je Hipokratija online, možemo da se pohvalimo da imamo podršku nekoliko zdravstvenih ustanova u Novom Sadu, Beogradu i Subotici.

Prvi među njima je Poliklinika Novakov i sar.

Poliklinika Novakov i sar, osnovana je 2013. Za skoro deset godina, ova ordinacija broji više hiljada zadovoljnih pacijenata iz različitih oblasti ginekologije i akušerstva, perinatologije, steriliteta, interne medicine, dermatologije i estetike.

Da je Poliklinici Novakov i sar bitno poverenje i zadovoljstvo pacijenata, govori odlična komunikacija sa korisnicima putem socijalne mreže Instagram, kroz Q&A, edukativne postove i intervjue sa lekarima.

poliklinika-Novakov

U razgovoru sa glavnom medicinskom sestrom ove ustanove, saznali smo da Poliklinika Novakov i sar veoma obraća pažnju na zadovoljstvo svojih pacijenata, podjednako im je bitna pohvala i konstruktivna kritika. Smatraju da imaju priliku za rast uz iskrene odnose sa pacijentima.

Iz tog razloga, odlučili su da poklone poverenje Hipokratiji, prvoj online besplatnoj platformi u Srbiji, gde svako ima priliku da podeli svoje iskustvo nakon pregleda u određenoj zdravstvenoj ustanovi.

Moja preporuka što se tiče ginekologije u Novom Sadu jeste poliklinika Novakov. Njihov pacijent sam vec 5 godina, tamo odlazim na redovne ginekološke preglede i vodila sam celu trudnoću i radila sitne ginekološke intervencije. Profesionalno i ljubazno osoblje, fantastična komunikacija sa doktorima (posebna preporuka doktorici Bingold), lako zakazivanje i pomeranje datuma. - napisala je korisnica Olivera na Hipokratiji, posetivši ginekološku ordinaciju u Poliklinici Novakov i sar.

Poliklinika Novakov i sar koristi Hipokratijin QR kod koji vodi do formulara za ostavljenje iskustva. QR kodovi su postavljeni u prijatnom, toplom ambijentu ove ustanove i lako su dostupni za sve pacijente.

Neka i Vaša ordinacija postane deo zajednice koja brine o zadovoljstvu drugih. Kontaktirajte nas i postanite predstavnik svoje zdravstvene ustanove.

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right