Poliklinika Health Medic - sve na jednom mestu!

18. oktobar 2023.

5 MIN


Cover Image for Poliklinika Health Medic - sve na jednom mestu!

Od trenutka kada uđu u naše živote, briga o najmlađim članovima porodice postaje naš prioritet. Briga o zdravlju najmlađih zapravo počinje mesecima ranije, kada buduća majka sazna za trudnoću. Vrhunska prenatalna nega je veoma važna, jer malom biću osigurava temelj za normalan rast i razvoj. Dakle, od samog starta, beba se u potpunosti oslanja na svoje roditelje, što znači da mama i tata sada na ramenima nose poduplanu brigu o zdravlju - svom i bebinom. Zdravlje deteta je uvek u prvom planu, ali roditelji moraju brinuti i o sebi jer im zdravlje daje snagu da pruže svoj maksimum: uspešno odgovore na izazove roditeljstva i raščiste obaveze koje im život svakodnevno servira.

Nemaju samo novopečeni roditelji haotičan raspored. Tempo života je danas veoma brz, a slobodnog vremena kao da je sve manje. Zato je važno da briga o zdravlju ne postane kompleksnija nego što mora biti. Lekarski pregledi su obaveza koju savesno prihvatamo. Međutim, vreme provedeno u čekaonicama i u putu od lekara do lekara ne bi smelo značajno da rastegne termin koji smo odredili za posetu lekaru. Zato toliko cenimo poliklinike koje okupljaju eminentne stručnjake iz različitih oblasti i tako nam omogućavaju da sve preglede obavimo na jednom mestu.

Health Medic - različite vrste lekarskih pregleda i dijagnostika u istom danu i na jednom mestu!

Poliklinika Health Medic pacijentima nudi čitav niz usluga iz različitih oblasti medicine: ginekologija i akušerstvo, pedijatrija, interna medicina, radiologija. Poliklinika obuhvata 20 departmana i okuplja tim od preko 80 eminentnih stručnjaka. Osoblje čine lideri iz oblasti svojih specijalizacija, koji posvećeno prate najsavremenije trendove i konstantno usavršavaju svoje znanje i veštine.

U Health Medic veruju da se jedino takvim pristupom može pružiti vrhunska zdravstvena nega pacijentima. Iz tog razloga se zaposleni u ovoj poliklinici uvek fokusiraju upravo na najnovije svetske metode i standarde u dijagnostici, lečenju i prevenciji. Pacijent ne sme da luta i zato u poliklinici Health Medic nastoje da svakom pacijentu pruže različite vrste stručnih pregleda i dijagnostiku u istom danu i na jednom mestu!

Vrhunska usluga za sve pacijente i poklon mamama!

Tim eminentnih lekara i savremena medicinska oprema - garantuju kvalitet usluga koje pacijenti dobijaju u Helath Medic!

Kada je u pitanju služba pedijatrije u poliklinici, na raspolaganju su preventivni pregledi, pregledi bolesne dece, kao i subspecijalistički pregledi. Tim vrhunskih pedijatara i čekaonica opremljena igračkama, crtaćima i udobnim nameštajem - učiniće da se poseta lekaru pretvori u zaista prijatno iskustvo, i za dete i za roditelje.

2 (79).jpg

Departaman ginekologije poliklinike Health Medic okuplja tim najboljih novosadskih ginekologa, akušera i konsultanata. Pacijentima su na raspolaganju usluge konsultacija, redovnih i preventivnih pregleda, kao i manjih intervencija.

Pacijenti mogu zakazati i preglede kod kardiologa, endokrinologa, pulmologa, hematologa, gastroenterologa, reumatologa, neurologa, dermatovenerologa, kao i pregled ultrazvukom, dopler krvnih sudova i digitalnu mamografiju sa tomosintezom. Ljubaznost osoblja i kvalitetna usluga su konstanta u svakom departmanu poliklinike Health Medic.

Pored svega, tu je i poklon mamama. Sve pacijentkinje koje vode trudnoću na poliklinici Health Medic, na poklon dobijaju vaučer za besplatan prvi sistematski pregled bebe!

U poliklinici Health Medic svoj uspeh mere zadovoljstvom pacijenata. Znanje kojim lekar raspolaže je bezvredno ako nije u službi dobrobiti pacijenta. Konstantno usavršavanje i usvajanje najsavremenijih metoda lečenja je rezultat zalaganja savesnih lekara, ali najveći benefit iz celog procesa uvek dobija pacijent. Zato je poliklinika Health Medic zaslužila poverenje pacijenata, a Hipokratija je u ovoj zdravstvenoj ustanovi prepoznala partnera s kojim nastavlja borbu za što bolji zdravstveni sistem!

Ako ste u potrazi za vrhunskim timom lekara, zakažite pregled u poliklinici Health Medic. Iskustva drugih pacijenata možete pogledati na Hipokratija platformi, a pretragu možete izvršiti po nazivu ustanove, oboljenja, specijalizacije ili imenu lekara. Hipokratija zajednica je uvek spremna da sasluša vaša dosadašnja iskustva sa zdravstvenim ustanovama širom Srbije, a svoje iskustvo možete podeliti i potpuno anonimno!

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right