Global Care Surgery - lider za hirurške intervencije u Vojvodini!

3. jul 2024.

5 MIN


Cover Image for Global Care Surgery - lider za hirurške intervencije u Vojvodini!

Strah od operativnih zahvata je ukorenjen duboko u svima nama. Kada hirurška intervencija postane jedino rešenje, većina svoje zdravstveno stanje počinje da shvata ozbiljno. Lek nije zapakovan u kutiju, flašicu ili foliju, ne konzumira se uz par gutljaja vode, pre i posle obroka. Na rasporedu je operacija, koja je neizvesna i zahteva i odgovarajući postoperativni oporavak. Strah ljude čini posebno osetljivim i više nego ikad uz sebe žele vrhunske i iskusne stručnjake, ali i empatične saborce.

Specijalna bolnica za opštu hirurgiju Global Care Surgery privukla je našu pažnju vrednostima koje ističe i koje će posebno ceniti i svi pacijenti:

Zdravlje - fizičko i mentalno zdravlje pacijenta je na prvom mestu i najveća je vrednost pomoći osobi i omogućiti joj kvalitetniji i duži život.

Kvalitet - visoko definisani standardi izvrsnosti dostupni pacijentima i hirurški ekspertski tim posvećen pružanju nege i podrške.

Iskustvo - hirurški tim za opštu hirurgiju s urologijom i drugim oblastima hirurgije besprekorno radi s pacijentima na razvoju najkvalitetnijih i efikasnih zdravstvenih rešenja.

Global Care Surgery - operativni program i usluge

Specijalna bolnica za opštu hirurgiju Global Care Surgery je gotovo celu deceniju lider za hirurške intervencije u Vojvodini! Bolnica raspolaže s dve savremeno opremljene operacione sale, u kojima se godišnje izvede preko 1000 intervencija. Stalno zaposleni tim okuplja stručnjake iz oblasti opšte hirurgije s urologijom, kao i veći broj medicinskih tehničara zaduženih za brigu o pacijentima. U bolnici se nalazi 14 ležećih kreveta, lift i prilaz za kolica, a u neposrednoj blizini je i parking.

Opšta hirurgija s urologijom se bavi bolestima i stanjima organa abdomena i male karlice, uključujući želudac, tanko i debelo crevo, jetru i žučnu kesu, pankreas, bubrege, mokraćnu bešiku, prostatu, testise… Stručni tim bolnice obavlja specijalističko-konsultativne preglede, operativno i postoperativno lečenje pacijenata kojima su dijagnostikovana patološka stanja organa abdomena i male karlice, poput bolesti i tumora želuca i tankog creva, bolesti i tumora kolona i rektuma, bolesti i tumora pankreasa, jetre, žučne kese i žučnih puteva, bolesti i tumora debelog creva, hernije, prokotoloških stanja (hemoroidi, gistule, perianalni apscesi), infekcija mokraćnih puteva, kamenja u bubregu i mokraćnim putevima, bolesti i tumora prostate i testisa…

Bolnica poseduje i opremu za laparoskopsku hirurgiju. Reč je o minimalno-invazivnoj hirurškoj proceduri, koja podrazumeva upotrebu napredne tehnologije, kako bi se izbegao veliki hirurški rez i osigurao brži oporavak pacijenta. Laparoskopska hirurgija se može primeniti prilikom apendektomije, holecistektomije, kolektomije, operacije hernije, splenktomije i drugih operativnih zahvata. Operativni zahvat se vrši kroz nekoliko sitnih rezova. Hirurg koristi instrumente koji se plasiraju u unutrašnjost trbuha. Kroz jedan od otvora se uvodi fiberoptička kamera, kako bi se omogućila vizualizacija tokom operativnog zahvata.

Global Care Sugery i Hipokratija - ista misija nas spaja!

Specijalna bolnica Global Care Surgery istrajna je u svojoj misiji da pomogne pacijentima u jugoistočnoj Evropi, pružajući opšte hirurške, urološke i druge hirurške intervencije, uz konstantno usavršavanje ekspertskog tima, tehnika i opreme. Hipokratija prepoznaje svoje partnere u zdravstvenim ustanovama kojima je misija dobrobit i zdravlje pacijenata i kontinuiran rad na unapređenju, kako bi se pružila vrhunska zdravstvena usluga.

Kvalitet Global Care Surgery specijalne bolnice su prepoznali i pacijenti. Malobrojan, ali pažljivo izabaran, ekspertski tim specijalne blonice broji preko 300 godina zajedničkog kliničkog iskustva, a samo tokom 2022. godine, tim je izveo preko 1000 hirurških intervencija i unapredio kvalitet života više od 1000 zadovoljnih pacijenata.

Ostvarenje naše misije unapređenja zdravstvenog sistema Srbije bilo bi nemoguće bez podrške i saradnje s našim partnerima. Naši partneri i saradnici su zdravstvene ustanove koje su otvorene za modernizaciju i konstantno rade na unapređenju tehnike i opreme i na dodatnoj edukaciji celog tima. Najvažnije od svega je fokus na pacijenta. Nijedan pacijent ne bira da poseti lekara i zato je svaka pohvala i pozitivno iskustvo koje podeli - najvredniji orden koji jedan lekar i zdravstvena ustanova mogu dobiti.

Mi nastavljamo put ka ostvarenju zacrtane misije. Na tom putu, Hipokratija omogućava zdravstvenim ustanovama da detaljno prate zadovoljstvo svojih pacijenata, unaprede onlajn nastup i način poslovanja. Nudimo savremeno i kompletno rešenje za onlajn nastup, koje pomaže zdravstvenim ustanovama da ostvare veće prihode, privuku više pacijenata i unaprede kvalitet usluge. Primena našeg softvera omogućava zdravstvenim ustanovama da isprate iskustva pacijenata i izgrade poverenje. Hipokratija je i bezbedan onlajn prostor koji pacijenti mogu iskoristiti da podele svoje iskustva sa zdravstvenim ustanovama iz svih krajeva Srbije.

Pridružite se našoj misiji unapređenja zdravstvenog sistema Srbije!

Hipokratija

Za predstavnike ustanovaArrow RightBlogArrow RightUstanoveArrow RightSpecijalizacijeArrow RightIskustvaArrow Right